Hozzávalók:
7,5 dkg keserű csokoládé apróra törve
15 dkg dió apóra törve
2 tojás
10 dkg cukor
1 vaniliás cukor
0,75 dl olaj
3 érett banán vékony karikára vágva
fél csomag sütőpor
25 dkg liszt
pici fahéj
1,5 dl tej
vaj és cukor a formához
Szilikon formát (kb. 1 és 1/4 l) kivajazni és cukrozni. Tojásokat cukorral, vaniliás cukorral, olajjal 5 percig keverni. A karikára vágott banánt rögtön beletenni. Lisztet, sót, sütöport és a fahéjt összekeverni majd a tejbe keverni.. Ezeket a banános masszához keverni és beletenni 10 dkg diót és a csokoládét. Formába önteni és megszórni a maradék dióval. 175 fokra előmelegített sütőben 50-60 percig sütni. (nem szabad kiszáradni!) 15 percig hülni hagyni a formában, majd kiboritani.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen