Hozzávalók:
2 bio narancs
4 narancs
1 ek méz
2 szegfűszeg
4 ek görög joghurt
A bio narancs héját lereszelni és a levét kinyomni. A többi narancsot úgy kell meghámozni hogy a fehér része ne maradjon rajta. Keresztbe vékonyra szeletelni és tányérokra elosztani. A narancs levét, fele narancs héját, mézet és a szegfűszeget sziruposra főzni. Szegfűszeget kivenni és a szirupot a narancsra locsolni. 1-1 ek joghurtot tenni rá és megszórni a maradék narancs héjával.
A bio narancs héját lereszelni és a levét kinyomni. A többi narancsot úgy kell meghámozni hogy a fehér része ne maradjon rajta. Keresztbe vékonyra szeletelni és tányérokra elosztani. A narancs levét, fele narancs héját, mézet és a szegfűszeget sziruposra főzni. Szegfűszeget kivenni és a szirupot a narancsra locsolni. 1-1 ek joghurtot tenni rá és megszórni a maradék narancs héjával.
Pi-mal-Butter blog receptje alapján
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen