Hozzávalók:
20 dkg puha kecskesajt
80 ml tej
4 dkg bazsalikom felvágva
2 zselatin lap
1 dl tejszín kemény habbá verve
1/2 EK citromlé
só, frissen őrölt bors
zöldsaláta
Zselatint hideg vízbe áztatni, míg megpuhul. Bazsalikomot tejjel turmixolni, majd a kecskesajttal simára keverni. Zselatint pár csepp vízzel alacsony hőfokon felmelegíteni míg felolvad. Jól összekeverni a sajttal. Sóval, borssal és citromlével izesíteni. Fél órára hűtőbe tenni. Fél óra után óvatosan összekeverni a tejszínnel. Legalább 6 órára hűtőbe tenni, zöldsalátával tálalni.
Dienstag, 11. Mai 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen