Mittwoch, 31. Oktober 2012

Csipős tésztaleves hússal

Hozzávalók:

5 dkg rizstészta
20 dkg borjú vagy marha bélszín
3 ek szójaszósz
15 dkg kis  cukkini felezve vékony szeletekre vágva
30 dkg koktélparadicsom felezve
kb.1,5 cm gyömbér hámozva , szeletekre vágva
6 dl csirkelé
1/2 tk Sambal oelek

Tésztát leírás szerint elkészíteni. Húst nagyon vékony szeletekre vágni és 2 ek szójaszósszal marinálni. Csirkelét a gyömbérrel felforralni. Beletenni a húst és egy perc után a paradicsomot, cukkinit és a tésztát hozzáadni. Megint felforralni, majd a maradék szójaszósszal és a Sambal oelekel ízesíteni.

GU recept

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails